Cornish pasties

2011-06-17T20:33:58+00:00 Freitag, 17 Juni 2011|Englisch|

Die Schüler und Schülerinnen des Grundkurses English der Klassenstufe 7 machten sich in drei Unterrichtsstunden mit den kulinarischen Köstlichkeiten Cornwalls vertraut. Nachdem das Rezept für „Cornish pasties“ intensiv besprochen und die Zutaten besorgt waren, galt es, dieses auch auszuprobieren. Das Ergebnis konnte sich sehen lassen und mundete den jungen Köchen und Lehrern.

Cornish pasties are very popular. If you want to make them, you need:

(four persons)

  • 200 g butter
  • a carrot
  • 450 g flour
  • 100 g beef
  • salt and pepper
  • two potatoes
  • 175 ml cold water
  • a small onion

The recipe:

  1. Make the pastry: Mix the butter, the flour and some salt with your hands.
  2. Put in the water and mix the pastry into a ball.
  3. Roll out the pastry.
  4. Cut round a small plate four times.
  5. Cut the beef, potatoes, carrot and onion.
  6. Mix the beef and vegetables and salt and pepper. Put in the centre of the pastry.
  7. Put some water on the sides of the pastry. Make four pasties.
  8. Bake for 20 minutes at 220° C, then 20 minutes at 160° C.